Povratak vijestima
19. listopada 2021.
Sobočan Vijesti

SOBOČAN-INTERIJERI DOSLJEDNI U INOVACIJAMA

U sjedištu SOBOČAN-interijeri u Mursko Središće otvoreno je novo Inovacijsko tehnološko središte (InTeC).

SOBOČAN-INTERIJERI DOSLJEDNI U INOVACIJAMA

U sjedištu SOBOČAN-interijeri u Murskom Središću nova Inovacija tehnološki centar (InTeC) je otvoren. Glavne svrhe InTeC-a su razvoj i implementacija individualnih i inovativnih rješenja u opremanju poslovnog i maloprodajnog prostora.

 

U ponedjeljak, 12.10.2015., direktor Franjo Sobočan svečano je otvorio InTeC predstavljajući inovativni izložbe namještaja koji sadrže komunikacijske elemente u obliku zamjenjive grafike velikog formata. Posebno je istaknuta osvijetljena vitrina koja isključivo prikazuje pojedinačne proizvod s povezanim motivima.

 

InTeC je višenamjenski centar s ciljem promocije inovativnih rješenja za maloprodajni prostor, moderne trgovine koncepte, implementaciju visokokvalitetnih materijala i novu tehnološku obradu u skladu s brendiranje proizvoda.

Na početku programa voditelj marketinga i prodaje, Damir Vragović, predstavio je razvoj put InTeC-a (od ideje do realizacije) i objasnio viziju i svrhu centra. On je također predstavljeno je nekoliko primjera iz Intersport Irske i Intersport Slovenije.

 

Primjerima dugogodišnjeg partnera Intersporta upoznao je publiku sa samom temom događaja - prezentacija novog komunikacijskog medija u velikom formatu.

 

Ovaj inovativni i patentirani komunikacijski medij, add-cube, namijenjen je tvrtkama s proaktivnim u komunikaciji sa svojim kupcima, omogućujući im da pokažu svoje proizvode i usluge vrhunske kvalitete, ali i stvaranje željene atmosfere u maloprodajnom prostoru s naglasima maloprodaji dizajnirati arhitekturu.

 

Posebno je naglašena raznovrsna primjena add-cubea; izražavanje dobrodošlice, stvaranje željenog atmosferu, poticanje kupca na kupnju, alat za implementaciju CROSS marketinških kampanja i povezivanje medijskih kampanja na internetu i televiziji s maloprodajnim prostorima.

 

Suradnici InTeC-a pokazali su primjenu medija za dodavanje kocke na različitim izlošcima i time dokazane prednosti u praktičnoj primjeni; veliki format, jednostavna primjena, česta grafika promjene izvršene od prodajnog osoblja.

 

U daljnjem radu InTeC-a mnogi arhitekti, dizajneri, voditelji projekata, studenti potrebnih profila i sudjelovat će druga stručna javnost koja je zainteresirana za promicanje svojih inovativnih proizvod svojim kupcima s mogućnošću predstavljanja primjenjivosti proizvoda u praksi. InTeC je također namijenjen edukaciji, konferencijama, prezentaciji najnovijih preliminarnih koncepata partneri na nacionalnoj razini i u inozemstvu, kao i njihovo testiranje u simuliranom multimedijskom izložbenom prostoru.

 

SOBOČAN-interijeri odličan su primjer tvrtke koja uspješno širi svoje poslovanje u na domaćem i inozemnom tržištu primjenom inovativnog pristupa u širenju svojih usluga. Uskoro će. otvorit će ured u Zagrebu kako bi se približili svojim kupcima i ponudili nova kreativna rješenja u području dizajna trgovina i trgovina te arhitekture prodajnih prostora, POS sustava i prikaza.

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.