pomaknite prema dolje

Proizvodnja

Proizvodnja
Proizvodnja

Radimo sa drvom, metalom, akrilom. I sa strašću.

Lideri smo na europskom tržištu u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja i opreme. Jedna smo od rijetkih tvrtki za opremanje prostora koja na jednom mjestu obrađuje materijale poput drva, metala, akrila, mineralnih materijala i širokog spektra lakova. Kod nas izrada i visoka tehnologija idu ruku pod ruku i nude širok raspon mogućnosti.

12000 m2 unutarnjeg proizvodnog prostora

Sve se proizvodi na jednoj adresi.

Realizirali smo više od 8.000 projekata diljem svijeta – od benzinskih crpki, supermarketa do hotela i sportskih trgovina.

01.

Proizvodnja

U proizvodnji imamo tim koji prelazi broj od 150 zaposlenih. U svakodnevnom radu naši zaposlenici koriste vrhunske strojeve kao što su roboti za zavarivanje, CNC strojevi, laseri, postrojenje za zavarivanje žice, linija za plastificiranje i mnoge druge. Stalno ulažemo u edukaciju naših zaposlenika i nove tehnologije kako bismo bili u korak s najnovijim trendovima i omogućili maksimalnu optimizaciju procesa.

02.

Izvori materijala za proizvodnju

Radimo s drvom, metalom, pleksiglasom, mineralnim materijalima i staklom. Naša primarna nabava resursa je od hrvatskih tvrtki i dobavljača. Na našoj liniji za prskanje za bojanje drva koristimo lakovce na bazi vode (ekološki prihvatljive), na liniji za lakiranje metala koristimo premaz u prahu.

03.

Upravljanje kvalitetom

Upravljanje kvalitetom nadzire određivanje kvalitetne politike, stvaranje i provedbu planiranja i osiguranja kvalitete, kontrole kvalitete i poboljšanja kvalitete. Cilj upravljanja kvalitetom je osigurati da sve aktivnosti i zadaci postignu željenu razinu izvrsnosti.

04.

Pakiranje

Za proizvodnu tvrtku poput naše, ambalaža igra važnu ulogu u dostavi robe. U procesu pakiranja naš se tim usredotočuje na kvalitetu zaštite proizvoda od svih mogućih scenarija kojima bi proizvod mogao biti izložen tijekom isporuke. Dodatno se trudimo osigurati da naš proizvod zadrži razinu kvalitete koju je imao prije nego što je napustio tvornicu.

Tvornica

Jedinstveno i sve iz jednog izvora.

014
Proizvodnja1
Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.