Tko smo mi

Držimo do svojih obećanja.

S 20 godina iskustva postali smo jedan od vodećih proizvođača namještaja i opreme visoko vrijednih proizvoda u Europi. Osim proizvodnje imamo i naš Dizajn studio koji djeluje i samostalno. Dodana vrijednost Sobočan dizajn studija je što se nakon dizajna interijera i dizajna proizvoda projekt nastavlja radom našeg razvojnog tima i proizvodnje koja je u potpunosti pod jednim krovom. Vodimo se motom: everything works!

Sposobnost ulaska u vrlo složene i zahtjevne projekte dio je našeg rasta. Novi izazovi uvijek su dobrodošli jer nam omogućavaju da proširimo kapacitete i poboljšamo učinkovitost. To što smo obiteljska tvrtka, dodatno nas motivira da se držimo obećanja s najvećom strašću za njihovom provedbom.

"
"Obiteljskim imenom Sobočan, garantiramo za našu riječ i kvalitetu."

Franjo Sobočan, vlasnik

Naša vizija
Sobočan će biti preferirani partner u industriji namještaja i opremi prodajnih prostora.
Naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo će uvijek biti naša glavna pokretačka snaga.
Uspješne poslovne rezultate koje je postigao naš klijent 'slaviti ćemo' kao naš vlastiti uspjeh.
Naš menadžment
Franjo Sobočan
Franjo Sobočan
Osnivač i vlasnik
Dejan Sobočan
Dejan Sobočan
Izvršni direktor
Nikola Sobočan
Nikola Sobočan
Direktor nabave
Naš tim
Anamaria Burazin Eškinja
Voditeljica dizajna
Anamaria Burazin Eškinja
Marko Trupković
Tehnički direktor
Marko Trupković
Petar Filipan
Voditelj IT & HR
Petar Filipan
Mario Rajf
Voditelj tehnološke pripreme
Mario Rajf
Mišel Tkalčec
voditelj nabave
Mišel Tkalčec
Sandra Kovačević
voditelj financija, računovodstva i kontrolinga
Sandra Kovačević
Povijest

Kako je to sve je počelo

Godina
2000
2007
2015
2016
2019
2020

Osnovali smo našu tvrtku SOBOČAN-Interijeri d.o.o.
Tvrtka je osnovana 1996. ali 2000. tvrtka s imenom SOBOČAN-interijeri d.o.o. službeno je počela s radom. Prva lokacija tvrtke bila je u Hlapičini. U to vrijeme proizvodnja i radni prostor imali su samo 800 četvornih metara, sa samo 5 zaposlenih.

Glavna djelatnost tvrtke uključuje opremanje poslovnih i shop interijera opremom.

Rast i preseljenje
2007. godina obilježila je rast i preseljenje u Mursko Središće na novoizgrađenih 2000 četvornih metara. Možemo reći da smo tada "iz radione postali tvrtkom".

"Naš Inovacijsko-tehnološki centar (InTeC) otvara svoja vrata i izgradili smo novu zonu bravarije i dvije nadstrešnice Inovacijski i tehnološki centar (InTeC) osnovan je u sjedištu tvrtke. Ovaj projekt djelomično je financiran iz strukturnih fondova EU koje je najavilo Ministarstvo poduzetništva i obrta. Naglasak projekta bio je povećati ulaganja u prostorne i tehnološke kapacitete za održavanje produktivnosti, u obnovljive izvore energije, energetsku učinkovitost, jačanje inovativnog potencijala i tržišnog položaja
Izgradnjom nove bravarske radionice i dvije nadstrešnice (3.200 m2) omogućena je optimizacija poslovnih procesa i reorganizacija postojećeg strojnog parka, što je povećalo učinkovitost i konkurentnost tvrtke na inozemnim tržištima te istovremeno povećalo stopu slobodnih radnih mjesta."

"Osnovan studio za dizajn i arhitekturu u Zagrebu
Pružiti potpunu uslugu klijentima; od uređenja interijera do proizvodnje i montaže na licu mjesta, tvrtka otvara svoj Dizajn Studio.

Stručni multidisciplinarni tim (arhitekti i produkt dizajneri) s višegodišnjim iskustvom na domaćem i inozemnom tržištu kreirat će individualna dizajnerska rješenja za svaki interijer te razvijati zasebna produkt dizajn rješenja."

"Otvorena hala 4 – novi logistički centar
U sjedištu tvrtke nova hala 4 otvorila je svoja vrata. S površinom od 5.100 m2 služi za završnu montažu, kontrolu kvalitete, pakiranje, skladištenje i utovar robe."

"Sada smo tvrtka Sobočan i razvili smo naš prvi proizvod - Movo
Ovu godinu odlučili smo proslaviti s naših 20 godina poslovanja i sada smo tvrtka Sobočan, s novim vizualnim identitetom.

Novi koraci prema naprijed uključuju dizajn i izradu našeg prvog produkt dizajna, odnosno razvoj vlastitog brenda movo. Movo je mobilna uredska jedinica koja zauzima minimalnu površinu i istovremeno omogućava maksimalnu funkcionalnost i udobnost."

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.