Povratak vijestima
19. listopada 2021.
Sobočan Vijesti

SOBOČAN-INTERIJERI DOBIO NAGRADU LIDER INVEST 2016

Dobili smo nagradu Lider Invest 2016 za naš projekt nove proizvodne hale (3.200 m2) i dvije nadstrešnice između hala, kupnja šest novih radni strojevi, ugradnja solarnih panela za grijanje industrijske vode i ugradnja LED dioda munje u postojećim halama, zaštita industrijskog dizajna za sustav polica i opremanje InTeC-a (Inovacijski i tehnološki centar).

SOBOČAN-INTERIJERI DOBIO NAGRADU LIDER INVEST 2016

Dobili smo nagradu Lider Invest 2016 za naš projekt nove proizvodne hale (3.200 m2) i dvije nadstrešnice između dvorana, kupnja šest novih radnih strojeva, ugradnja solarnih ploče za grijanje industrijske vode i ugradnju LED munja u postojeće hale, industrijskog dizajna zaštitu za sustav polica i opremanje InTeC-a (Inovacijski i tehnološki centar). Projekt je također 57 novih radnih mjesta. Riječ je o investiciji od 9.925.000 milijuna kuna koju je dijelom financirala europska Fond za regionalni razvoj.

 

Najbolje ovogodišnje velike, srednje i male proizvodne investicije u Hrvatskoj odabrao je stručnjak na čelu s redovitim profesorom Pravnog fakulteta u Zagrebu Mladenom Vedrišem. Njihov izbor je bio uz potporu mnogih vladinih i nevladinih institucija Republike Hrvatske.

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.