Povratak vijestima
19. listopada 2021.
Sobočan Vijesti

NAŠ PRVI NASTUP NA SAJMU EUROSHOP 2017 U DÜSSELDORFU

Ovo nam je bio prvi put da izlažemo na ovaj sajam, koji je nekako okrunio naše dugogodišnje poslovne napore. Naš štand se nalazio u prestižna dvorana br. 12 koja prikazuje najnovija tehnološka dostignuća, ali i inovativnu trgovinu rješenja za opremanje.

NAŠ PRVI NASTUP NA SAJMU EUROSHOP 2017 U DÜSSELDORFU

Sajam se nalazi na površini od 127.000 četvornih metara i zauzima 18 izložbene dvorane. Prema rezultatima koje je objavio organizator na sajmu je sudjelovalo 2500 izlagača ove godine.  Sajmu je prisustvovalo 110.000 posjetitelja iz 138 zemalja, a došlo je 70% izlagača i posjetitelja izvan Europe.

Ovogodišnje teme sajma bile su:

  • POP Marketing
  • Sajamski & event marketing
  • Tehnologija u maloprodaji
  • Rasvjeta
  • Merchandising
  • Opremanje trgovina & Dizajn prodajnog mjesta
  • Food Tech & Upravljanje energijom

 

Ovo nam je bio prvi put da izlažemo na ovom sajmu, što je nekako okrunilo naš dugogodišnji posao. napore. Naš štand nalazio se u prestižnoj dvorani broj 12 koja prikazuje najnovije tehnološke postignuća, ali i inovativna rješenja za opremanje trgovina.  

Organizator sajma postavlja visoke standarde u odabiru izlagača, posebice za navedenu dvoranu.  

 

Dobili smo brojne komplimente na dizajn našeg štanda koji su živopisno dali uvid u širok raspon naše usluge. Štand je dizajnirao naš Studio za arhitekturu i dizajn.

Pokazali smo sve naše sposobnosti za obradu različitih vrsta materijala (drvo, metal, akrilno staklo) u vrlo zabavan način. U sklopu našeg stajališta uključili smo i inovativni medij za komunikacijske s kupcima u prodajnom području (addcube) koji je privukao posebnu pozornost među posjetiteljima.

 

Posjetitelje koji su bili usredotočeni na program prehrane najviše je zanimao naš sustav polica Regal S 26 i u našem samoposlužnom sustavu polica Bake-off SB 16, namijenjen prodaji pekarskih proizvoda. Imamo primio mnoge pozitivne komentare, stekao nova poznanstva, a posebno su bili oduševljeni što su posjetili brojni dugoročni kupci iz naše regije.

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.