ZOOCITY

ZOOCITY

pomaknite prema dolje
Zoocity7
Zoocity1
Zoocity6
Zoocity5
Zoocity4
Zoocity3
Zoocity2
Unconditional

ZOOCITY

 

Poznati lanac hrane i opreme za kućne ljubimce ZOOCITY, koji je također naš dugoročni klijent, doživio je potpunu transformaciju i "rebranding" te su otvorili svoju novu trgovinu u Osijeku. Za gotovo 400 m2 prodajnog prostora proizveli smo svu opremu za prikazivanje ponude. Troslojna jelova ploča korištena je za dijelove polica i same police, spušteni stropovi i mali namještaj. Vidljivi presjek troslojne ploče skladno u niz pojedinosti koje nisu zahtijevale dodatnu obradu, ali su pokazale svoju izvornu sirovost i time pridonijela ležernom doživljaju interijera.

Trgovina ispunjena samo namještajem koji smo proizveli
Trgovina popunjena proizvodima

20. siječnja 2021.
 

Kreativni koncept i dizajn interijera/ Ponašajte se (Kreativni koncept), ZETHO (arhitektura i dizajn)

Proizvodnja/ Sobočan - Mladen Hrastić (voditelj projekta), Kristijan Čurin (Projekt Tehnolog)


 

S više od 20 godina iskustva jedan smo od vodećih proizvođača namještaja u Europi. Dizajn interijera i dizajn proizvoda odvija se pod jednim krovom te se projekt nastavlja radom našeg razvojnog tima i proizvodnje. Vodimo se motom everything works!

Obiteljska smo tvrtka te nas to dodatno motivira da isporučujemo vrhunske proizvode od najkvalitetnijih materijala. Jedan smo od rijetkih proizvođača koji na jednom mjestu rade s drvom, metalom, akrilom i različitim tehnikama lakiranja. Sobočan design studio sastoji se od šest stručnjaka koji klijentima nude podršku u cjelokupnom procesu stvaranja proizvoda i prostora. 

Zajedno s našim klijentima koristimo snagu dizajna kako bismo generirali inovativna rješenja. Kombinacija različitih iskustava kao što su dizajn interijera, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i dizajn maloprodajnih dućana čine ovaj tim konkurentnim na domaćem i inozemnom tržištu. 

Briga o okolišu sastavni je dio našeg poslovanja i s ponosom možemo reći kako imamo velike planove za budućnost. Zelenu tranziciju započeli smo još 2016. godine izgradnjom postrojenja za spaljivanje drvnog otpada te smo završetak prvog dijela te tranzicije obilježili i otvaranjem vlastite solarne elektrane. 

Ukupna investicija u izgradnju solarne elektrane iznosi 4,5 milijuna kuna, od čega je europskim novcem sufinancirano 2,2 milijuna kuna, a ostatak kapitalom tvrtke.

Na krovu proizvodne hale instalirano je čak 2400 fotonaponskih panela koji će proizvoditi 900 kilovatsati snage zahvaljujući kojima će tvrtka u budućnosti pokrivati gotovo 70 posto potreba za električnom energijom iz vlastite proizvodnje. 

S ponosom možemo reći da je Sobočan jedan od lidera i primjera u implementaciji rješenja koja se temelje na obnovljivim izvorima energije. 

Oko 70 posto prihoda ostvarujemo na stranim tržištima poput Njemačke, Austrije i Italije. Naši najveći strani kupci su Intersport, Crocs i MOL Grupa. Naši najveći domaći klijenti su Ina, Tifon, Valamar, Imperial riviera i Studenac.

Naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo uvijek će biti naša glavna pokretačka snaga. 

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.