MOL HQ

MOL HQ

pomaknite prema dolje
Mol1
Mol8
Mol7
Mol6
Mol5
Mol4
Mol3
Mol2
MOL Slovenija d.o.o.

MOL HQ

 

Ovo radno mjesto sjedišta odražava kulturu tvrtke i predstavlja ih kroz ovaj inovativni i dinamični novi ured. Ured se nalazi u Murskoj Soboti (Slovenija) na više od 1200 četvornih metara. Vrlo smo ponosni na ovaj projekt jer nastavlja našu dugu suradnje s ovim klijentom i u protekle 4 godine već smo napravili više od 150 različitih vrsta projekata zajedno.

Naš tim je razvio i proizveo svu uredsku opremu kao što je zid obloge, stolovi, stolice, vrata, kompaktni elementi u zahodima, razni ormari, skladišni prostor (police), klupe za sjedenje, kuhinja, stropne obloge i pult.

Uredski namještaj i oprema
Ožujak 1, 2021
 

Dizajn i arhitektura/ Kragelj arhitekti d.o.o.

Proizvodnja/ Sobočan - Miroslav Šardi (voditelj projekta), Denis Kučko (voditelj projekta) i tehnolog), Matija Bistrović (voditelj projekta i tehnolog)

 


 

S više od 20 godina iskustva jedan smo od vodećih proizvođača namještaja u Europi. Dizajn interijera i dizajn proizvoda odvija se pod jednim krovom te se projekt nastavlja radom našeg razvojnog tima i proizvodnje. Vodimo se motom everything works!

Obiteljska smo tvrtka te nas to dodatno motivira da isporučujemo vrhunske proizvode od najkvalitetnijih materijala. Jedan smo od rijetkih proizvođača koji na jednom mjestu rade s drvom, metalom, akrilom i različitim tehnikama lakiranja. Sobočan design studio sastoji se od šest stručnjaka koji klijentima nude podršku u cjelokupnom procesu stvaranja proizvoda i prostora. 

Zajedno s našim klijentima koristimo snagu dizajna kako bismo generirali inovativna rješenja. Kombinacija različitih iskustava kao što su dizajn interijera, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i dizajn maloprodajnih dućana čine ovaj tim konkurentnim na domaćem i inozemnom tržištu. 

Briga o okolišu sastavni je dio našeg poslovanja i s ponosom možemo reći kako imamo velike planove za budućnost. Zelenu tranziciju započeli smo još 2016. godine izgradnjom postrojenja za spaljivanje drvnog otpada te smo završetak prvog dijela te tranzicije obilježili i otvaranjem vlastite solarne elektrane. 

Ukupna investicija u izgradnju solarne elektrane iznosi 4,5 milijuna kuna, od čega je europskim novcem sufinancirano 2,2 milijuna kuna, a ostatak kapitalom tvrtke.

Na krovu proizvodne hale instalirano je čak 2400 fotonaponskih panela koji će proizvoditi 900 kilovatsati snage zahvaljujući kojima će tvrtka u budućnosti pokrivati gotovo 70 posto potreba za električnom energijom iz vlastite proizvodnje. 

S ponosom možemo reći da je Sobočan jedan od lidera i primjera u implementaciji rješenja koja se temelje na obnovljivim izvorima energije. 

Oko 70 posto prihoda ostvarujemo na stranim tržištima poput Njemačke, Austrije i Italije. Naši najveći strani kupci su Intersport, Crocs i MOL Grupa. Naši najveći domaći klijenti su Ina, Tifon, Valamar, Imperial riviera i Studenac.

Naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo uvijek će biti naša glavna pokretačka snaga. 

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.