Kolekcija uredskog namještaja

Kolekcija uredskog namještaja

pomaknite prema dolje
Uredski namjestaj12
Uredski namjestaj11
Uredski namjestaj10
Uredski namjestaj8
Uredski namjestaj7
Uredski namjestaj6
Uredski namjestaj5
Uredski namjestaj4
Uredski namjestaj3
Uredski namjestaj2
Uredski namjestaj1
Privatni

Kolekcija uredskog namještaja

 

Što god vi možete zamisliti, mi možemo proizvesti.

Zajedno s našim partnerom Forma-Birom razvili smo kolekciju uredskog namještaja. Ovaj vrlo funkcionalan i kvalitetan namještaj je također dostupan u različitim dekorima i bojama. Kao i uvijek, možemo prilagoditi konačnog proizvoda prema potrebama i željama našeg klijenta.

Executive uredski stol
1. prosinca 2020.

Dizajn/ Forma-BIRO d.o.o.

Razvoj i proizvodnja/ Sobočan - Miro Šardi (voditelj projekta), Denis Kučko (Projekt Tehnolog)

 


 

S više od 20 godina iskustva jedan smo od vodećih proizvođača namještaja u Europi. Dizajn interijera i dizajn proizvoda odvija se pod jednim krovom te se projekt nastavlja radom našeg razvojnog tima i proizvodnje. Vodimo se motom everything works!

Obiteljska smo tvrtka te nas to dodatno motivira da isporučujemo vrhunske proizvode od najkvalitetnijih materijala. Jedan smo od rijetkih proizvođača koji na jednom mjestu rade s drvom, metalom, akrilom i različitim tehnikama lakiranja. Sobočan design studio sastoji se od šest stručnjaka koji klijentima nude podršku u cjelokupnom procesu stvaranja proizvoda i prostora. 

Zajedno s našim klijentima koristimo snagu dizajna kako bismo generirali inovativna rješenja. Kombinacija različitih iskustava kao što su dizajn interijera, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i dizajn maloprodajnih dućana čine ovaj tim konkurentnim na domaćem i inozemnom tržištu. 

Briga o okolišu sastavni je dio našeg poslovanja i s ponosom možemo reći kako imamo velike planove za budućnost. Zelenu tranziciju započeli smo još 2016. godine izgradnjom postrojenja za spaljivanje drvnog otpada te smo završetak prvog dijela te tranzicije obilježili i otvaranjem vlastite solarne elektrane. 

Ukupna investicija u izgradnju solarne elektrane iznosi 4,5 milijuna kuna, od čega je europskim novcem sufinancirano 2,2 milijuna kuna, a ostatak kapitalom tvrtke.

Na krovu proizvodne hale instalirano je čak 2400 fotonaponskih panela koji će proizvoditi 900 kilovatsati snage zahvaljujući kojima će tvrtka u budućnosti pokrivati gotovo 70 posto potreba za električnom energijom iz vlastite proizvodnje. 

S ponosom možemo reći da je Sobočan jedan od lidera i primjera u implementaciji rješenja koja se temelje na obnovljivim izvorima energije. 

Oko 70 posto prihoda ostvarujemo na stranim tržištima poput Njemačke, Austrije i Italije. Naši najveći strani kupci su Intersport, Crocs i MOL Grupa. Naši najveći domaći klijenti su Ina, Tifon, Valamar, Imperial riviera i Studenac.

Naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo uvijek će biti naša glavna pokretačka snaga. 

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.