EuroShop sajam

EuroShop sajam

pomaknite prema dolje
Eurohsop3
Eurohsop2
Eurohsop1
Sobočan

EuroShop sajam

 

EuroShop je izložba trgovinskih za opremanje trgovina, opremu za trgovinu, dizajn trgovina i prodaju robe. Sajam se nalazi na tom području površine 127.000 četvornih metara i zauzima 18 izložbenih dvorana. Prema rezultatima koje je objavio organizator Na sajmu je ove godine sudjelovalo 2500 izlagača. Sajmu je prisustvovalo 110.000 posjetitelja iz 138 zemalja i 70% izlagača i posjetitelja došlo je izvan Europe. U 2017. godini prvi put smo izlagali na ovaj sajam, koji je nekako okrunio naše dugogodišnje poslovne napore.

Dvorana br.12

Štand je u potpunosti dizajnirao naš Design Studio. Glavni cilj bio je predstaviti Sobočanov rad i dijeliti uvid u širok raspon naših usluga. Pokazali smo sve naše sposobnosti za obradu raznih vrsta materijala (drvo, metal, akrilno staklo) na vrlo zabavan način. Kao dio našeg stajališta, uključivao inovativni medij za komunikaciju s kupcima u prodajnom području (addcube) koji je posebnu pozornost među posjetiteljima.

Štand se nalazio u prestižnoj dvorani broj 12 koja prikazuje najnovija tehnološka dostignuća, ali i inovativna rješenja za opremanje trgovina. Organizator sajma postavlja visoke standarde u odabir izlagača, posebno za navedenu dvoranu.  

Ožujak 13, 2017
Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.