Dinamo fan trgovina

Dinamo fan trgovina

pomaknite prema dolje
Dinamo2
Dinamo1
GNK Dinamo

Dinamo fan trgovina

 

GNK Dinamo otvorio svoj drugi službeni FanShop, ovaj put u centar Zagreba. Kompletan koncept trgovine osmišljen je u Sobočan dizajnerskom studiju. Naš cilj je bio. dizajnirati suvremenu trgovinu koja kombinira vrhunski izgled s nogometnom atmosferom, kroz jasan vizualni udruge u klubu.

Tlocrt trgovine u 3D prikazu

U osmišljavanju kompozicije boja i materijala dali smo prostoru prepoznatljivu plavu boju, obogaćenu s drvenim detaljima. Trgovina se prostire na 75 m2, u prednjoj zoni naglasak je na artiklima, dok je stražnji dio trgovina je rezervirana za atrakcije kupaca: zid slave, multimedijalni kutak s PlayStation i ispis na dresovima. Interaktivna zona vizualno se tretira za razliku od ostatka trgovina, pretežno plava s podom od umjetne trave, kako bi privukla korisnike u stražnji dio trgovine i stvoriti potpuno drugačiji ambijent.

Stražnji dio trgovine

Igra zrcalnih površina pojavljuje se na određenim mjestima kako bi se postigla iluzija prostranosti. Sve oprema je dizajnirana isključivo za ovu trgovinu - mrežasti zid i središnji elementi koji podsjećaju na mreže nogometnih ciljeva, a istovremeno nudi visoku fleksibilnost u uporabi, u kombinaciji s drvenim oblogama za dijelove koji nisu usmjereni isključivo na prodaju. Grafički elementi u prostoru koriste se za stilizirano pripovijedanje sporta, tako da su zidovi prekriveni grafikom nogometne taktike, dok pozadina u svlačionicama rezervirana je kako bi podsjetila na prošlost kluba.  

15. listopada 2019.

Dizajn i arhitektura/ Sobočan Design Studio - Anamaria Burazin (pročelnica za dizajn), Tamara Vidović (arhitektica)

Suradnici/ Suradnici/ IPC inženjering

Grafički dizajn/ Jan Pavlović

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.