pomaknite prema dolje

Proizvodnja

Proizvodnja
Proizvodnja

Koristimo materijale kao što su drvo, metal i akrili. I strast.

Mi smo vođe na europskom tržištu u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja i opreme. Mi smo jedni od rijetkih. poduzeća za opremanje prostora koja obrađuju materijale kao što su drvo, metal, akril, mineralni materijali i širok raspon lakova na jednom mjestu. Kod nas, izrada i visoka tehnologija idu ruku pod ruku i nudimo vam širok spektar mogućnosti.

12000 m2 unutarnje proizvodnje prostor

Sve se proizvodi na jednoj adresi.

Imamo već završeno više od 8.000 projekata diljem svijeta – od benzinskih crpki, supermarketa hotelima i sportskim trgovinama.

01.

Proizvodnja

U proizvodnji imamo tim koji premašuje brojku od 150 zaposlenika. U svojim svakodnevno rade, naši zaposlenici koriste vrhunske strojeve kao što su roboti za zavarivanje, CNC strojevi, laseri, postrojenje za zavarivanje žice, linija za plastificiranje i mnogi drugi. Neprestano ulažemo u obrazovanju naših zaposlenika i novim tehnologijama kako bismo bili u korak s najnovijim trendova i omogućiti maksimalnu optimizaciju procesa.

02.

Izvor za naša proizvodnja

Radimo s drvom, metalom, pleksiglasom, mineralnim materijalima i staklom. Naš primarna nabava sredstava je od hrvatskih tvrtki i dobavljača. Na našem prskanju liniju za bojanje drva, koristimo lakove na bazi vode (ekološki prihvatljive), na liniji za lakiranje metala koristimo praškasti premaz.

03.

Kvaliteta menadžment

Upravljanje kvalitetom nadzire određivanje politike kvalitete, stvaranje i planiranje i osiguranje kvalitete, kontrolu kvalitete i poboljšanje kvalitete. Cilj upravljanja kvalitetom je osigurati da se svim aktivnostima i zadacima postigne željena razina izvrsnosti.

04.

Pakiranje

Za proizvodnu tvrtku poput naše ambalaža igra važnu ulogu u isporuku robe u obliku u kojem se proizvodi. U procesu pakiranja naš tim usmjeren je na kvalitetu zaštite proizvoda od svih mogućih scenarija na koje proizvod može biti izložen tijekom isporuke. Trudimo se osigurati da naš proizvod održava razinu kvalitete koju je imao prije nego što je taj proizvod napustio našu tvornicu.

Tvornica

Jedinstven i sve iz jednog izvora.

Proizvodnja2
Proizvodnja1
Everything begins with a hello

Let’s work together.

We look forward to your inquiry.

Tel:  +385 40 573 210
info@sobocan.hr