Sportska trgovina stvorena posebno za žene

Sportska trgovina stvorena posebno za žene

pomaknite prema dolje
Zene11
Zene10
Zene9
Zene8
Zene7
Zene5
Zene6
Zene4
Zene2
Zene3
Zene1
4She

Sportska trgovina stvorena posebno za žene

 

U prvoj sportskoj trgovini specijaliziranoj samo za žene u Zadru smo pokušali povezati elemente grada Zadra i kao glavni inspirativni motiv iskoristiti poznati zadarski zalazak sunca i prebacite ga u unutrašnjost. Iz tog razloga, osim bijele, koristimo i zlatne naglasakkoji doprinose ugodnoj atmosferi i nježnom i ženstvenom interijeru. Stvorili smo specifičan i moderan životni prodajni prostor s modernom opremom, vizualima koji prate zalazak sunca gradijentnim učinkom i posebnim zonama u kojima se žene mogu educirati o osposobljavanju i razmjeni doživljaji.

Srpanj 11, 2018

Dizajn/ Sobočan Design Studio - Anamaria Burazin (dizajnerica), Ines Brezetić (arhitekt), Mislav Ivanković (voditelj projekta)

Proizvodnja/ Sobočan - Marko Trupoković (voditelj projekta), Mario Rajf (Projekt Tehnolog)

 


 

S više od 20 godina iskustva jedan smo od vodećih proizvođača namještaja u Europi. Dizajn interijera i dizajn proizvoda odvija se pod jednim krovom te se projekt nastavlja radom našeg razvojnog tima i proizvodnje. Vodimo se motom everything works!

Obiteljska smo tvrtka te nas to dodatno motivira da isporučujemo vrhunske proizvode od najkvalitetnijih materijala. Jedan smo od rijetkih proizvođača koji na jednom mjestu rade s drvom, metalom, akrilom i različitim tehnikama lakiranja. Sobočan design studio sastoji se od šest stručnjaka koji klijentima nude podršku u cjelokupnom procesu stvaranja proizvoda i prostora. 

Zajedno s našim klijentima koristimo snagu dizajna kako bismo generirali inovativna rješenja. Kombinacija različitih iskustava kao što su dizajn interijera, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i dizajn maloprodajnih dućana čine ovaj tim konkurentnim na domaćem i inozemnom tržištu. 

Briga o okolišu sastavni je dio našeg poslovanja i s ponosom možemo reći kako imamo velike planove za budućnost. Zelenu tranziciju započeli smo još 2016. godine izgradnjom postrojenja za spaljivanje drvnog otpada te smo završetak prvog dijela te tranzicije obilježili i otvaranjem vlastite solarne elektrane. 

Ukupna investicija u izgradnju solarne elektrane iznosi 4,5 milijuna kuna, od čega je europskim novcem sufinancirano 2,2 milijuna kuna, a ostatak kapitalom tvrtke.

Na krovu proizvodne hale instalirano je čak 2400 fotonaponskih panela koji će proizvoditi 900 kilovatsati snage zahvaljujući kojima će tvrtka u budućnosti pokrivati gotovo 70 posto potreba za električnom energijom iz vlastite proizvodnje. 

S ponosom možemo reći da je Sobočan jedan od lidera i primjera u implementaciji rješenja koja se temelje na obnovljivim izvorima energije. 

Oko 70 posto prihoda ostvarujemo na stranim tržištima poput Njemačke, Austrije i Italije. Naši najveći strani kupci su Intersport, Crocs i MOL Grupa. Naši najveći domaći klijenti su Ina, Tifon, Valamar, Imperial riviera i Studenac.

Naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo uvijek će biti naša glavna pokretačka snaga. 

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.