Sanolabor novi koncept

Sanolabor novi koncept

pomaknite prema dolje
Sanolabor gallery4
Sanolabor gallery5
Sanolabor gallery2
Sanolabor gallery3
Sanolabor gallery1
Sanolabor

Sanolabor novi koncept

 

Na atraktivnoj lokaciji, u centru Ljubljane, otvorili su drugi maloprodajni prostor Sanolabora, koji se prostire na 160m2. Krajem prošle godine, počeli smo. preuređenje postojećih prodajnih mjesta i otvaranje novih lokacija prema novoj prodaji koncept koji je naš Design Studio u potpunosti osmislio i razvio.

Nakon izrade idejnog rješenja izradili smo detaljan dizajn arhitekture i tehničkog crteži za izradu svih elemenata unutarnjeg opremanja. Svi elementi su posebno dizajnirani i prilagođen potrebama i zahtjevima klijenta.

24. veljače 2021.

Dizajn i arhitektura/ Sobočan Design Studio - Mislav Ivanković (Dizajnerica), Jasmina Goričanec (voditeljica projekta)

Proizvodnja/ Sobočan - Mario Rajf (voditelj projekta), Matija Bistrović (Projekt tehnolog), Tomislav Cerovec (voditelj logističkog skladišta), Radovan Farkaš ((Skladišni logistički Upravitelj)


 

S više od 20 godina iskustva jedan smo od vodećih proizvođača namještaja u Europi. Dizajn interijera i dizajn proizvoda odvija se pod jednim krovom te se projekt nastavlja radom našeg razvojnog tima i proizvodnje. Vodimo se motom everything works!

Obiteljska smo tvrtka te nas to dodatno motivira da isporučujemo vrhunske proizvode od najkvalitetnijih materijala. Jedan smo od rijetkih proizvođača koji na jednom mjestu rade s drvom, metalom, akrilom i različitim tehnikama lakiranja. Sobočan design studio sastoji se od šest stručnjaka koji klijentima nude podršku u cjelokupnom procesu stvaranja proizvoda i prostora. 

Zajedno s našim klijentima koristimo snagu dizajna kako bismo generirali inovativna rješenja. Kombinacija različitih iskustava kao što su dizajn interijera, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i dizajn maloprodajnih dućana čine ovaj tim konkurentnim na domaćem i inozemnom tržištu. 

Briga o okolišu sastavni je dio našeg poslovanja i s ponosom možemo reći kako imamo velike planove za budućnost. Zelenu tranziciju započeli smo još 2016. godine izgradnjom postrojenja za spaljivanje drvnog otpada te smo završetak prvog dijela te tranzicije obilježili i otvaranjem vlastite solarne elektrane. 

Ukupna investicija u izgradnju solarne elektrane iznosi 4,5 milijuna kuna, od čega je europskim novcem sufinancirano 2,2 milijuna kuna, a ostatak kapitalom tvrtke.

Na krovu proizvodne hale instalirano je čak 2400 fotonaponskih panela koji će proizvoditi 900 kilovatsati snage zahvaljujući kojima će tvrtka u budućnosti pokrivati gotovo 70 posto potreba za električnom energijom iz vlastite proizvodnje. 

S ponosom možemo reći da je Sobočan jedan od lidera i primjera u implementaciji rješenja koja se temelje na obnovljivim izvorima energije. 

Oko 70 posto prihoda ostvarujemo na stranim tržištima poput Njemačke, Austrije i Italije. Naši najveći strani kupci su Intersport, Crocs i MOL Grupa. Naši najveći domaći klijenti su Ina, Tifon, Valamar, Imperial riviera i Studenac.

Naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo uvijek će biti naša glavna pokretačka snaga. 

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.