Running Gate

Running Gate

pomaknite prema dolje
Running11
Running10
Running8
Running9
Running6
Running7
Running5
Running4
Running3
Running1
Running2
Ferivi i CO

Running Gate

 

Running Gate je trgovina sportske opreme specijalizirana za trčanje stvoreno u suradnji našeg studija za arhitekturu i dizajn s trgovcima i dobro poznatim zaljubljenici u trčanje - braća Kraljević. Novi koncept vizualnog identiteta i trgovine razvijeni su posebno za ova trgovina, u kojoj pričamo priču o šest velikih maratona i trčanju kao načinu života. Ideja je da se stvoriti prostor za trkače gdje se mogu opustiti, osvježiti i pronaći najnovije proizvode i informacije vezane uz za trčanje. To je mjesto koje prima sve od potencijalnih trkača, rekreativnih trkača do profesionalnih trkača. Kompletna unutarnja oprema projektirana je, razvijena i proizvedena u Sobočanu.

Srpanj 8, 2017

Dizajn i arhitektura/ Sobočan Design Studio - Dijana Vandekar (Arhitekt), Tamara Vidović (arhitektica), Anamaria Burazin (produkt dizajnerica)

Grafički dizajn/ Jan Pavlović

Proizvodnja/ Sobočan

Fotografija/ Fotografija/ Tomislav Koren

 


 

S više od 20 godina iskustva jedan smo od vodećih proizvođača namještaja u Europi. Dizajn interijera i dizajn proizvoda odvija se pod jednim krovom te se projekt nastavlja radom našeg razvojnog tima i proizvodnje. Vodimo se motom everything works!

Obiteljska smo tvrtka te nas to dodatno motivira da isporučujemo vrhunske proizvode od najkvalitetnijih materijala. Jedan smo od rijetkih proizvođača koji na jednom mjestu rade s drvom, metalom, akrilom i različitim tehnikama lakiranja. Sobočan design studio sastoji se od šest stručnjaka koji klijentima nude podršku u cjelokupnom procesu stvaranja proizvoda i prostora. 

Zajedno s našim klijentima koristimo snagu dizajna kako bismo generirali inovativna rješenja. Kombinacija različitih iskustava kao što su dizajn interijera, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i dizajn maloprodajnih dućana čine ovaj tim konkurentnim na domaćem i inozemnom tržištu. 

Briga o okolišu sastavni je dio našeg poslovanja i s ponosom možemo reći kako imamo velike planove za budućnost. Zelenu tranziciju započeli smo još 2016. godine izgradnjom postrojenja za spaljivanje drvnog otpada te smo završetak prvog dijela te tranzicije obilježili i otvaranjem vlastite solarne elektrane. 

Ukupna investicija u izgradnju solarne elektrane iznosi 4,5 milijuna kuna, od čega je europskim novcem sufinancirano 2,2 milijuna kuna, a ostatak kapitalom tvrtke.

Na krovu proizvodne hale instalirano je čak 2400 fotonaponskih panela koji će proizvoditi 900 kilovatsati snage zahvaljujući kojima će tvrtka u budućnosti pokrivati gotovo 70 posto potreba za električnom energijom iz vlastite proizvodnje. 

S ponosom možemo reći da je Sobočan jedan od lidera i primjera u implementaciji rješenja koja se temelje na obnovljivim izvorima energije. 

Oko 70 posto prihoda ostvarujemo na stranim tržištima poput Njemačke, Austrije i Italije. Naši najveći strani kupci su Intersport, Crocs i MOL Grupa. Naši najveći domaći klijenti su Ina, Tifon, Valamar, Imperial riviera i Studenac.

Naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo uvijek će biti naša glavna pokretačka snaga. 

Sve počinje s pozdravom

Idemo raditi zajedno.