Karijera u
Sobočanu

pomaknite prema dolje
Raditi u Sobočanu

Vidite li sebe kao potencijalnog člana našeg tima?

Uvijek tražimo kvalitetne zaposlenike i stručnjake. Ako mislite da biste svojim znanjem i iskustvom mogli doprinijeti našem timu, željeli bismo da nam pošaljete svoju otvorenu prijavu.

Veselimo se vašoj prijavi.

Sobočan zapošljava!

U potrazi smo za arhitektom/dizajnerom interijera.

Želite raditi za Sobočan? Upoznajte se s nama.Sobočan je obiteljska tvrtka koja je s 20 godina iskustva postala jedan od vodećih proizvođača namještaja i opreme visoko vrijednih proizvoda u Europi. Dodana vrijednost tvrtke je to što je sve pod jednim krovom počevši od Sobočan dizajn studija u Zagrebu koji dizajnira interijer i/ili proizvode na koji se nadovezuje rad našeg razvojnog tima i proizvodnje te završava s ključem u ruci našeg zadovoljnog klijenta. Naši klijenti najpoznatiji su svjetski brendovi, trgovački lanci i „retail“ agencije u food i fashion segmentu na tržištu Hrvatske i EU. To što smo obiteljska tvrtka sa skoro 200 zaposlenika, dodatno nas motivira da se držimo obećanja s najvećom strašću za njihovom provedbom, a naši zaposlenici i njihovo zadovoljstvo, uvijek će nam biti glavna pokretačka snaga!

Ovim putem tražimo otvorenu osobu od povjerenja, s jakim tehničkim i crtačkim vještinama u programskom alatu ArchiCAD, koja želi raditi u dinamičnom okruženju u cilju jačanja našeg arhitektonsko-dizajnerskog tima. Stoga, ako imate iskustva u tom segmentu, Vi ste prava osoba za nas.

Vaš budući posao uključivao bi izradu koncepta interijera, izradu idejnih i izvedbenih nacrta dizajna interijera u programskom alatu Graphisoft ArchiCAD, izradu cjelokupne projektne dokumentacije i troškovnika te izmjere na objektima. Također, posao podrazumijeva dizajn i izradu shematski nacrta opreme u interijeru, prezentacije za klijente, vođenje projekata i koordinacije te brigu o radnoj okolini.

Potrebno je imati završen Arhitektonski fakultet ili Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu, smjer Industrijski dizajn. Od našeg budućeg zaposlenika očekujemo napredno poznavanje rada u ArchiCAD-u i AutoCAD-u,a poželjno je i napredno služenje softverima za projektiranje i vizualizaciju te standardnim softverima za komunikaciju s kupcima(MS Office). Interes za dizajn i uređenje interijera, poznavanje materijala, odlične prezentacijske vještine, organiziranost te razvijen osjećaj za odgovornost i točnost, karakteristike su naših djelatnika dizajn studija. Također, naš budući arhitekt treba dobro poznavati Engleski jezik u govoru i pismu. Potrebno je imati minimalno 3 godina iskustva rada u arhitekturi ili dizajnu interijera.

Svim svojim zaposlenicima Sobočan nudi stabilan posao u obiteljskoj tvrtki koja razvija vlastita inovativna rješenja i proizvode. Nudimo vam samostalnost u radu te mogućnost daljnjeg profesionalnog usavršavanja. Svoje djelatnike Sobočan motivira stimulativnim primanjima, naknadama za prijevoz, godišnjim sistematskim te raznim nagradama i božićnicama.

Ukoliko ste zainteresirani za posao, molimo Vas da nam se obratite s motivacijskim pismom i životopisom na posao@sobocan.hr .Sobočan te čeka!

Prijavite se sada
Započni svoju karijeru
Prijavite se sada

Pridruži nam se.

Očekujemo vašu prijavu.

Tel: +385 40 573 210
posao@sobocan.hr